Politica de confidentialitate

Alima Sima - Birou de mediator
Generalitati

SIMA GROUP este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, SIMA GROUP fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

Politica serviciilor oferite

Informatiile despre serviciile oferite corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a serviciilor oferite de SIMA GROUP.

Securitatea datelor furnizate

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de SIMA GROUP pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

SIMA GROUP nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul www.batranirelaxbalneo.ro. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica SIMA GROUP de confidentialitate. Faptul ca site-ul SIMA GROUP contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca SIMA GROUP sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la SIMA GROUP numai in urma completarii formularului de contact. SIMA GROUP isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailuri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati.

Litigii

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SIMA GROUP. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SIMA GROUP.

SIMA GROUP isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

Bdv. Tudor Vladimirescu 54B
Ramnicu Valcea, Romania
Mobil: +40 722 213 158
Fix: +40 350 405 935
Fax: +40 350 405 936
Email:   office[at]alina-sima.ro